Opdateringer til Android-siden, marts 2011

Jeg har opdateret Android-siden med lidt nye apps:

.

Program Beskrivelse
AirAttack HD Lite Flot fly-skydespil.
Angry Birds Sjovt og vanedannende spil med “De sure Fugle”.
Angry Birds Seasons Specialudgave/årstidsudgave af “De sure Fugle”.
App 2 SD Free Dette værktøj giver let overblik over hvilke programmer der ligger på telefonens datakort og på SD-kortet, så man let kan flytte programmerne imellem de to.
KJV BibleReader Gratis læser til bl.a. diverse bibelversioner. Den gamle udgave af den danske bibelovesættelse kan efterfølgende hentes gratis.
Dansk Tv Guide Viser hvad der går på TV lige nu. Smart at man kan
definere relevante TV-kanaler selv, samt at man kan se programmer
pr. kategori, f.eks. film. Jeg har tidligere anbefalet OnTV, men det udgår nu fordi jeg synes dette er bedre. Et alternativ er at benytte hjemmesiden http://ifjernsyn.dk/, som også fremtræder rimeligt på telefonen.
Google Reader Googles egen RSS-feed-læser – p.t. er i tvivl om hvilken jeg helst vil bruge – denne eller NewsRob. Umiddelbart kan jeg bedre lide NewsRob, men den synes jeg ikke synkroniserer særligt godt.
IMDb Movies & TV App til IMDb filmdatabase, bl.a. med mulighed for at se trailers. Dette kan bl.a. bruges sammen med aftenens TV-program, til at finde ud af om aftenens film er værd at se.
MyBackup Root Dette program er smart til at lave backup og restore af programmer og data. OBS: Kræver Root-adgang.
Perfect Viewer God alternativ billedviser.
Quadrant Standard Edition Dette program kan bruges til at performance-måle telefonen.
Samba Filesharing Med dette program kan man tilgå SD-kortet via Windows Stifinder over WiFi. Det er simplere end at starte en FTP-server på telefonen.
Skype Skype til telefonen til samtale, video og chat.
Songbird Remote Free Songbird er en suveren musikafspiller og med denne app (og sammen med det tilhørende tilføjelsesprogram i Songbird) kan man fjernstyre Songbirdafspilleren via WiFi, herunder søge på musiknumre, kunstnere m.v.
SoundHound Godt alternativ til og muligvis bedre end Shazam.
Stats Free Dette er et alternativ til NetCounter. Programmet kan desuden give advarsler når forbruget overstiger nogle foruddefinerede grænser.
Tower Raiders FREE Fint strategispil i stil med Robo
Defense FREE
.
Tower Raiders 2 BETA Dette er en beta-version af den næste udgave af Tower Raiders FREE
TrainInfo DK Finder den nærmeste banegård og viser de næste afgange – herunder statusinfo såsom aflysninger og forsinkelser.
Webkey Med dette program kørende, kan man fjernstyre telefonen fra en hjemmeside og desuden få vist yderligere informationer, som f.eks. telefonforbrugsstatistik. OBS: Kræver Root-adgang.
Y5 – Battery Saver Smart program til automatisk at tænde og slukke for WiFi’en når man er ved kendte netværk, så telefonen ikke bruger unødig strøm på WiFi.

Skriv et svar