Webcam til at styre spil

CamSpaceTrackManiaMangler du et rat til at styre racerspillet, så snup en banan og præs citronen i bund!

CamSpaceLogoCamSpace er et gratis program, der kan benyttes som joystickdriver sammen med et webcamera. Programmet kan via et webcamera genkende bevægelser man laver med kontrastfyldte genstande og benytte dette til at styre spil m.m. Prøv f.eks. at se denne video på Youtube. Programmet danner altså en “Spilenhed”/controllerdriver og skulle altså gøre det muligt at styre et vilkårligt spil via bevægelser, men når pakken installeres følger der også en mængde simple småspil med som man kan lege med. Her ses Trackmania (som også findes i en gratis version: http://www.trackmania.com/index.php?rub=downloads), som bliver styret med et pap-rat: http://www.youtube.com/watch?v=PuA1alBu3Do.

CamSpace kan hentes fra denne adresse: http://www.camspace.com.

Her er eksempler på racer-rat man kan udskrive, klippe ud og benytte til at styre med: http://www.camspace.com/downloads/wheels

Når jeg kører programmet på min egen Vista, får jeg fejlen “Error while unpacking program, code LP5. Please report to author.”. Dette skulle være en generel fejl, som vist har noget med mit sikkerhedssoftware at gøre, som jeg ikke har fundet ud af, men jeg har kørt programmet uden programer på en anden Vista og en XP.

God fornøjelse! 🙂

Skriv et svar